Zo maak je de herfst leuk

07/09/2022
339
herfst tips

Je zult het wel al gemerkt hebben. De dagen worden weer korter en het weer wordt slechter. De dagen van korte broeken dragen, ijsjes eten en hele dagen aan het zwembad liggen zijn voorbij. Elke week zie je meer grijze wolken voorbijkomen en ook vallen er steeds meer regendruppels. Je hebt er eigenlijk helemaal geen zin in, die herfst. Toch zul je er aan moeten geloven dat de zomer voorbij is. In deze blog geven we je een aantal tips waarmee jij de herfst een stuk leuker voor jezelf maakt. 

Tips om de herfst leuker te maken

Wij snappen wel dat je tegen die korte, druilerige en grauwe dagen opkijkt, maar de herfst heeft ook heel veel positieve kanten. Zo is Halloween in aantocht, kun je weer lekker op de bank kruipen met een dekentje en hete thee en leent de natuur zich uit voor prachtige herfstwandelingen. Bovendien wordt de herfst nog leuker met de volgende tips:

Zoek een creatief projectje

Wanneer het buiten slecht weer is, is het perfecte moment aangebroken om je creatieve kant weer eens naar boven te halen. Maak bijvoorbeeld eens een leuk herfststukje, een persoonlijke fotocollage of een tekening. Of geef je slaapkamer een make-over door een nieuwe kleur verf op de muur te doen, een paar meubels te vervangen of verplaatsen en te spelen met kaarsen, herfstdecoraties en plantjes.

Trakteer jezelf op een nieuw kledingitem

Met pijn in het hart heb je je zomerkleren weer in dozen gestopt en heb je de wintergarderobe tevoorschijn gehaald. Hoewel je nog veel leuke lange broeken en wollen truien hebt, zou het toch leuk zijn om een nieuw, hip item aan je kast toe te voegen. Wat dacht je van een prachtige, nieuwe lingerieset? Ga, om in de herfst-sferen te blijven, eens voor mysterieuze en elegante paarse lingerie. Met een sexy setje paarse lingerie onder die dikke truien voel jij je gelijk een stuk krachtiger en zelfverzekerder!

Lees ook:  Van Oost naar West: Hoe Kelim vloerkleden onze huizen veroverden

Zoek gezelligheid op!

De tijd van terrasjes mag dan wel voorbij zijn, maar dat betekent niet dat je niet meer gezellig hapjes en drankjes kunt doen samen met je beste vrienden en lieve familieleden. Organiseer thuis een gezellige film- of spelletjesavond, zet wat leuke muziek op en decoreer je woonkamer in een gezellige herfstsfeer. Denk aan slingers van dennenappels, geurkaarsen met vanillegeur enzovoorts. Bak nog een lekkere appeltaart en zorg voor wat warme chocomel en de avond is compleet!

Misschien wil je er wel helemaal tussenuit met de herfst en denk je erover na om een tussenjaar te nemen? Lees dan hier over de positieve kanten van het nemen van een tussenjaar.

Vond je deze blog nou interessant? Bekijk dan ook zeker onze blog over waar er het meeste gerycled wordt!

Met de herfst komen helaas ook weer ongedierte en muizen onaangekondigd onze huizen bezoekjes brengen. Lees ook onze blog: kunnen muizen in je bed komen?

Lees ook:

Laatste Nieuws

Steeds minder mensen willen huisje, boompje, beestje

Digitale toegankelijkheid: belangrijker dan ooit

De invloed van visuele content in online reclame

De rol van verpakkingen tegen voedselverspilling

© Wereld-Nieuws - 2024
Wereld-Nieuws is onderdeel van Nieuwsbeest