Top 10 cadeaus voor mannen

19/09/2022
428
Cadeau

Het lijkt misschien nog erg vroeg. Maar Kerstmis begint er toch écht wel aan te komen. En aangezien het de laatste jaren de grootste chaos is bij de PostNL punten in ons land, is het wel zo handig om er vroeg bij te zijn. Daarom ter inspiratie een top 10 cadeaus voor mannen!

Luxe High Beer – Bierproeverij

Het is misschien een beetje stereotyperend. Maar het over grote deel van de mannen drinkt bier. Dit bierproeverij pakket bevat naast de prijswinnende bieren ook brood, chocola en andere kleine hapjes. Om naast het bier, ook te kunnen genieten van andere etenswaren.

The Woods Baardset

Dit is een volledige set die je kunt gebruiken om je baard mee te verwennen. In dit pakket zit: baardolie, dat ervoor zorgt dat je huid zacht en soepel wordt. Hierdoor ziet je baard er frisser uit en raakt je huid minder geïrriteerd tijdens het scheren. Hiernaast bevat de set ook nog: Een baardbalsem, baardzeep en een houten kam.

Formule 1 Cadeau

Hoe harder Max Verstappen door de bochten vliegt, hoe meer mensen fan worden van de Formule 1. Daardoor kan een Formule 1 pakket natuurlijk niet missen onder de kerstboom. Dit pakket bevat onder andere: Race sokken, een blikje Red Bull, Luxe Cadeaumakers notenmix, een deurhanger zodat niemand je zal storen tijdens de race en een tekening van Circuit Zandvoort, die je kunt inlijsten.

Mijn Baard Beard Styler

Op het moment dat je een snel groeiende baard hebt, wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat die goed in vorm is. Dat kan nog wel eens moeilijk zijn. Hierdoor is deze stijlborstel perfect. Door de vorming van de stijlborstel is hij gemakkelijk uit je baard te halen, in tegenstelling tot bij andere stijlborstels.

Lees ook:  Het belang van klantloyaliteit en retentie

XL Film Deluxe

In dit pakket zit alles voor een heerlijke film avond, of misschien wel twee. Het belangrijkste natuurlijk, de film voucher van meJane.com. Verder zit er onder andere: twee drankjes in, popcorn, Tony Chocolony, M&M’s, Nacho’s met dipsaus, en Maltesers in het pakket.

Dit was de top 5, verder in de top 10 hebben we:

Beard Shampoo en Conditioner Verbena Lime

Casual rugzak voor werk of school

Proraso Vintage Scheerset

Luxe wijn met chocolade

Kerst Advent kalender - Tony Chocolonely

Lees ook:

Laatste Nieuws

Steeds minder mensen willen huisje, boompje, beestje

Digitale toegankelijkheid: belangrijker dan ooit

De invloed van visuele content in online reclame

De rol van verpakkingen tegen voedselverspilling

© Wereld-Nieuws - 2024
Wereld-Nieuws is onderdeel van Nieuwsbeest